Interfest 2020

GUÍXOLS ARENA (Z.E. VILARTAGUES)
Sant Feliu de Guíxols

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

L'Interfest es renova completament aquest 2020 amb l'objectiu de convertir-se en un festival de referència pel públic jove de les Comaques Gironines durant l'hivern. Ens establim a Sant Feliu de Guíxols. Allà viurem una nit única, amb set hores de música i cinc bandes de primer nivell, però difícils de sentir a terres gironines.

Un els grans reclams seran Los Chikos del Maíz, banda referent del rap a tot l'Estat Espanyol, que tornen a la carretera després de quatre anys d'aturada. Des de la publicació de Comanchería els valencians han penjat el cartell d'entrades exhaurides a tots els concerts celebrats i la primera oportunitat per sentir-los a terres gironines serà a l'Interfest, el primer festival que trepitjaran a Catalunya des del seu retorn als escenaris.

També serà la primera oportunitat per sentir a Comarques Gironines -i a Catalunya- l'esperadíssim segon treball de Sons of Aguirre & Scila, que sortirà a la venda aquest mateix divendres; així com el nou projecte d'Iñaki Ortiz de Villalba, líder de la històrica formació basca Betagarri, ara al capdavant de Modus Operandi. Per completar la nit, el festival comptarà amb l'última gran sensació de l'escena festiva del País Valencià, La Fúmiga, que hi presentaran per primera vegada a Girona el seu àlbum de debut Espremedors i també amb els igualadins JoKB, una de les bandes amb més futur del mestissatge català.

Tot plegat, el divendres 13 de març al Guíxols Arena, un recinte ampli situat a l'entrada de sud de Sant Feliu i que comptarà amb una carpa climatitzada per acollir els concerts i un espai exterior amb food trucks i àrea de descans. No us ho podeu perdre perquè serà una de les festes més sonades de l'hivern!

Com arribar