Sonya Yoncheva, soprano

Palau de la Música
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Viure el debut de Sonya Yoncheva al Palau de la Música Catalana és ser partícip d’un moment únic de la temporada. La soprano, acompanyada pel pianista Antoine Pallo, oferirà una selecció de cançons i àries de Verdi, Puccini, Leoncavallo i Tosti.

Nascuda el 1981 a Bulgària, Yoncheva ha estat premiada en nombrosos certàmens, entre els quals el premi Cantants de l’Any 2000 del concurs televisiu Hit-1, organitzat i produït per la Televisió Nacional búlgara. El 2007 participà, per invitació, a l’acadèmia per a joves cantants Jardin des Voix de William Christie, i una dècada més tard ja ha donat vida als personatges més cèlebres de l’òpera. Des de Norma a Poppea, passant per Luisa Miller o Tosca, el ventall de registres recorda la trajectòria de Montserrat Caballé a la mateixa edat. Les col·laboracions més recents inclouen Il pirata a La Scala de Milà i Teatro Real de Madrid, L'incoronazione di Poppea al Festival de Salzburg, Medea i Tosca al Staatsoper Berlin, Otello i Iolanta al Met, La bohème al Royal Opera House Covent Garden

El repertori de Yoncheva és extensiu i inclou joies del Barroc, així com Mozart, Verdi, Txaikovski i Puccini. El seu talent traspassa les fronteres de l’òpera escenificada per fer-se un lloc també en la programació de recitals i concerts simfònics. Yoncheva té una presència dramàtica impressionant i la seva veu és d’una bellesa excepcional. Sens dubte, amb Yoncheva ha nascut una nova estrella al firmament líric.  

Com arribar