AMY

Versus Teatre
Barcelona

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de febrer.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

Amy and the Orphans és una obra de 2018 de Lindsey Ferrentino. L’obra es va inaugurar oficialment a l´Off- Broadway al  Roundabout Theatre Company a l’1 de març de 2018.  L’obra tracta de tres germans adults, un amb síndrome de Down, que es tornen a reunir per al funeral del seu pare. La producció original va comptar amb: Vanessa Aspillaga com Kathy, Jamie Brewer com Amy, Josh McDermitt com Bobby, Mark Blum com Jacob, Diane Davis com Sarah i Debra Monk com Maggie. Va ser dirigida per Scott Ellis. Lindsey Ferrentino es va inspirar a escriure l'obra per la seva tieta que té el síndrome de Down. 

L’autora nord-americana Lindsey Ferrentino va dedicar aquesta obra a la seva tia morta Amy Jacobs. L’autora escriu una peça en la qual no existeixen ni jutges, ni culpables, ni víctimes i en la qual no hi ha lloc per l’actitud paternalista. És una comèdia/road-trip amb un ritme vertiginós i amb uns diàlegs al més pur estil Neil Simon. Sota aquest plat fàcil de pair ens trobem amb una obra que aborda un tema espinós: el tracte inhumà que rebien les persones ingressades en les residències estatals nord-americanes. Una obra inèdita fora dels Estats Units que per primera vegada es representa a Barcelona a càrrec de la CIA. La Niña Bonita.

"Amy and the Orphans presenta suficients dialegs divertits per a alimentar una comèdia de Neil Simon. Una mescla desenfrenada i audaç de patetisme i humor. Hi ha un cor poderós que batega en l'escriptura de Lindsey Ferrentino. Una obra que compta amb una humanitat rica i dolorosa."
- Frank Scheck, reporter de Hollywood Journal

"Un joc sorprenent que  altera tots els prejudicis. Això tocant qüestions on l'obra vincula els vincles de família i límits d'amor."
- Roma Torre, NY1

Després de la mort del seu pare, dos germans amb dubtosa estabilitat emocional es reuneixen amb Andy, el seu cinèfil germà, que porta internat tota la seva vida en una residència per a persones amb síndrome de Down. Els tres junts més la inesperada presència de Kathy, la cuidadora d'Andy, s'embarquen en un viatge amb cotxe per l'autopista. En el camí es trobaran amb centres comercials, retencions de trànsit i algun
que un altre drama familiar. Tancats en un karaoke en el restaurant favorit del seu pare, es revela l'esdeveniment que va canviar les seves vides i la realitat indiscutible que Andy és l'únic de tots ells que sap exactament el que vol.

Com arribar