PRESS PLAY

L'Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu
Sabadell

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

La jove companyia FREE3 BODIES ens presenta la seva segona producció: PRESS PLAY, un tríptic de coreografies creades per Nadine Gerspacher, Jorge Crecis y Jos Baker. Des de la teatralitat del gest, fins a la recerca dels límits físics, passant per la virtuositat del moviment, quinze dones joves a punt de donar els seus primers passos professionals en el món de l’escena ens entreguen els seu talent i creativitat. 

Fundada el 2018 i seguint el format de companyia jove, FREE3 BODIES és un programa de creació i interpretació de dansa contemporània establert a Barcelona. La companyia dirigida per Nicholas Ricchini i Nadine Gersparger amb la col·laboració d’Anna Sánchez ofereix a joves ballarines la possibilitat d’aprofundir en la seva formació, adquirir experiències creatives i interpretatives al costat de professionals del panorama actual de la dansa contemporània nacional i internacional.

FITXA ARTÍSTICA

Coreògrafs  convidats: Nadine Gerspacher, Jorge Crecis & Jos Baker

Direcció del programa: Nadine Gerspacher & Nicolas Ricchini

Ajudant i coordinació: Ombline Huvelle

Producción: Big Story Productions

Gerent de producció: Fanny Cleyrat

Intèrprets: Beatriz Cubero, Camille Lejeune, Capucine Schattleiner, Clara Tignol, Eloïse Robin, Hanna-May Porlon, Hedvig Edvall, Laura Branco, Lily Cabaud, Maelle Omnès, Maria Ganzarain, Matilde Casini, Nuria Gallego, Paula Calveras, Raphaëlle Sablic.

Agraïments a Anna Sánchez per impulsar aquest projecte i pel seu suport incondicional. 

Com arribar