Baile de autor, MANUEL LIÑÁN

Teatre Joventut
L'Hospitalet de Llobregat

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de maig.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

Baile de autor, és la unió entre coreògraf i intèrpret de Manuel Liñan. Després d’haver coreografiat per altres companyies i intèrprets com el Ballet Nacional de España, Rafaela Carrasco, Belen Maya... i  haver-se consolidat com bailaor solista, Liñán ens proposa aquestes dues facetes de la seva carrera que el caracteritzen representades per ell mateix. Manuel ens presenta un espai on el director i l’autor, va creant les diferents escenes d’aquesta peça, donant vida en aquest mateix moment a cada element: la llum, el so, el cante, la guitarra, la música, el ball, etc... fent realitat tot allò que en aquells instants passa pel seu cap, el que pensa, el que imagina...

Una fantasia que genera la unió en el propi artista, com coreògraf i com bailaor. Un director que somia, un bailaor que balla. Un somni què només ell imagina però que tots podem veure, un despertar i el no res.

Baile de autor ens deixa veure la part creativa de la construcció d’un espectacle posant a la vista de tots els elements que el conformen.

Ball, Manuel Liñan
Cante, David Carpio
Guitarra, Manuel Valencia

Durada: 75 min

Com arribar