Yuja Wang, piano

Palau de la Música
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

PROGRAMA

A. BERG: Sonata per a piano en Si menor, op. 1
J. S. BACH: obra per determinar
F. CHOPIN: Barcarola en Fa sostingut major, op. 60 | Mazurka, op. 33, núm. 4 | Polonaise fantasy, en La bemoll major, op. 61  
E. GRANADOS: Fandango 
I. ALBÉNIZ: Màlaga de la suite Iberia 

Lloada pel seu carisma i una presència escènica captivadora, aplaudida pel públic i valorada per la crítica des dels inicis, Yuja Wang és un huracà d'energia i virtuosisme sense complexos sobre el teclat que trenca els estereotips de la música clàssica amb recitals de piano brillants, frescos i sorprenents.

Actua en solitari, acompanyant grans orquestres sota la direcció dels directors més emblemàtics, com Gustavo Dudamel o Valery Gergiev –els més recents– o compartint escenari amb el duet Igudesman & Joo. Dels grans clàssics a jam sessions al teclat, Wang no té fre!

El seu salt internacional es produí el 2007 en substituir Martha Argerich com a solista amb l’Orquestra Simfònica de Boston. Dos anys després ja va signar un contracte en exclusiva amb Deutsche Grammophon i des d’aleshores s’ha convertit en una de les artistes més importants en l’àmbit internacional, amb una carrera plena d’èxits i nombrosos discos. Yuja Wang ha estat nomenada Artista de l’Any 2017 per la revista «Musical America».

Durant aquest darrer any ha estat presentada com a artista resident a tres dels llocs més importants del món, com són el Carnegie Hall de Nova York, la Wiener Konzerthaus i la Luxembourg Philharmonie. El compositor John Williams ha confiat en ella i l’Orquestra Filharmònica de Los Angeles per portar de gira internacional el seu darrer Concert mentre combina una extensa gira pels Estats Units amb el violoncel·lista i habitual col·laborador Gautier Capuçon.

    Com arribar