V(B)ELLESA artescena social

Teatre Auditori Cardedeu
Cardedeu

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de maig.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

Artescena Social condueix des de fa quinze anys tallers de teatre social amb gent gran, adults i joves de Cardedeu. Gràcies a aquesta activitat, any rere any s’han desenvolupat projectes d’arts escèniques, en els quals s’ha prioritzat la participació des d’un plantejament actiu i obert a tots els grups intergeneracionals que s’han configurat en els diferents espectacles.
El treball creatiu que proposem a través de les improvisacions, les vivències, les necessitats expressades, la mateixa actualitat, les reivindicacions…, han conformat i conformen el procés de creació i la seva posada en escena amb una visió i abast d’àmbit comunitari.
Amb aquest espectacle us proposem un recorregut per la Vellesa, vista des de totes les seves dimensions. Per donar gràcies a tot el que ens aporta la gent gran i per la responsabilitat que tenim com a societat de donar resposta als reptes que planteja aquesta etapa de la vida, per a les persones i el seu entorn.

Si tingués més avantatges i menys inconvenients… Si l’ànima s’apassionés, el cos s’esvalotés i les cames responguessin… Potser arribar a vell seria tot un progrés, una bona rematada, un final amb un petó, en lloc d’arraconar-los a la història, convertits en fantasmes amb memòria… Si no estigués tan fosc al girar a la cantonada o, simplement, si tots entenguéssim que tots portem un nen a sobre. Sí…, però també un vell.

(Joan Manel Serrat. Llegar a viejo)

https://www.artescenasocial.com/

Com arribar