A-Z (O EL MISANTROP)

Jove Teatre Regina
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

SINOPSI

AZ (Alcestes) creu que tots els seus amics són uns hipocrites perquè s'amaguen darrera dels perfils de les xarxes socials per xafardejar o criticar-se i només es valoren pels likes que obtenen de les fotos a instagram. Ell hi està en contra però veu com la seva enamorada Celimene és una autèntica influencer a qui tots pretenen.

El seu amic Fil li recomana seguir la corrent i la moda per integrar-se. Això i la seva irrefrenable sinceritat (que el posarà en més d'un problema amb la seva colla), farà que q AZ es plantegi si val la pena integrar-se sense ser ell mateix, mentre intenta canviar a Celimene i enamorar-la.

L'ESPECTACLE

A A-Z (un joc de paraules entre asceta- misantrop- i el personatge d'Alcestes) recuperem l'esperit de l'original de Moliere per adaptar-lo i traslladar-lo a l'època contemporània, amb joves que s'amaguen darrera de perfils de les xarxes socials per a relacionar-se, lligar, criticar-se. Senzillament per sentir-se més segurs davant del món que els envolta. Un món que el personatge d'Az considera hipocrita i en el que es nega a encaixar, defensant que la sinceritat ha de ser el valor que ens guïi, a vegades sense importar si ferim als altres. 

Què és millor: dir sempre el que pensem sense importar com se sent l'altre o dir el que l'altre vol sentir i després criticar a les esquenes? Una obra que parla del que fem per ser acceptats i de com l'individu s'insereix en la societat seguint-ne les normes socials imperants.

Com arribar