Apariciones sonoras

Antic Teatre
Barcelona

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de maig.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

El punt de partida del projecte se centra en la investigació de les possibles dimensions coreogràfiques i plàstiques del so. Es tracta de crear una experiència propera al fenomen de la sinestèsia, on el so adquireix forma i plasticitat i el cos i els objectes, sonoritat. La sinestèsia consisteix a unir dues imatges o sensacions procedents de diferents dominis sensorials, com per exemple quan es diu «color verd cridaner».

Escenificar allò que es veu sonant i s’escolta mirant.

Amaranta Velarde treballa en el camp de les arts escèniques com a ballarina i coreògrafa. Es gradua a Codarts (Universitat de les Arts de Rotteram) el 2004 i des de llavors treballa intensament amb el coreògraf Bruno Listopad, entre altres creadors.

Rere l’activitat professional a Holanda es trasllada a Barcelona, on inicia les seves peces coreogràfiques: Lo Natural, Hacia una estética de la buena voluntad Mix-en-scene.

A part de realitzar els seus projectes, treballa amb creadores com Cris Blanco, el Conde de Torrefiel i Ola Maciejewska, i ha format part del col·lectiu ARTAS de La Poderosa (2013-2016). Actualment desenvolupa el projecte Apariciones Sonoras, on explora el fenomen de la sinestèsia i la capacitat plàstica i coreogràfica del so.

Com arribar