La Passió d'Esparreguera 2020

Teatre La Passió
Esparreguera

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

La Passió d'Esparreguera és un espectacle amb una gran complexitat dramàtica i tècnica, que aconsegueix transmetre a l'espectador actual l'essència d'uns personatges amb dos mil anys d'història. La grandiositat del teatre (1.800 localitats), la gran quantitat d'actors en escena, l’agilitat en els canvis escenogràfics, la perfecta unió del text i la música interpretada en directe per una orquestra i una coral... converteixen La Passió d'Esparreguera en una producció teatral de característiques úniques.

La Passió ha sabut mantenir al llarg dels anys la seva estructura original i es representa en 37 escenes dividides en dues parts: la primera part al matí i la segona a la tarda.

Aquesta estructura, poc freqüent en el teatre actual, converteix La Passió d'Esparreguera en una festa popular per gaudir durant tot un dia. Els espectadors estan convidats a viure una jornada teatral tan singular que de ben segur repetiran en més d'una ocasió al llarg de la seva vida.

Un centenar de personatges, a més de quatre-cents figurants i poble, una orquestra, una coral, equips de tramoia, il·luminació i so, atenció a l'espectador, encarregats de vestuari i maquillatge, manteniment, administració... tots ells —prop d'un miler de persones— són el veritable motor que dóna continuïtat a aquesta herència cultural. Sense oblidar el públic fidel que ha convertit una història, amb final conegut, en l'argument teatral més representat de Catalunya.

Com arribar