Joe Krown & Lluís Coloma Trio. BOOGIE-WOOGIE JUBILÉE

Auditori Barradas
L'Hospitalet de Llobregat

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

La trobada anual de Boogie Woogie Jubilée és un concert impossible de repetir: dos músics virtuosos comparteixen un escenari amb dos pianos, sorprenent al públic amb improvisacions i un llenguatge musical únic.

Enguany, Joe Krown i Lluís Coloma uneixen forces en el ja tradicional concert a dos pianos. Aquest any serà un concert especial en homenatge als grans pianistes de Nova Orleans, com el Professor Longhair, Allen Toussaint, Dr John, James Booker… sense oblidar el Blues i el Boogie Woogie!!

Joe Krown és resident a la ciutat de Nova Orleans, és un pianista i organista especialitzat en l’estil New Orleans. Ha guanyat molts premis dels que cal destacar els del seu trio amb el llegendari guitarrista de Louisiana, Walter Wolfman Washington, amb qui va guanyar també un altre premi New Orleans Big Easy 2009 a la categoria Blues.

Lluís Coloma és un dels pianistes més actius i reconeguts de l’escena europea en el camp del blues i el boogie-woogie, i és convidat habitualment als festivals de tota Europa, on destaca pel seu virtuosisme i originalitat.

Joe Krown, piano i veu
Lluís Coloma, piano
Manolo German, contrabaix
Marc Ruiz, bateria

Com arribar