KINGDOM. Agrupación Señor Serrano

Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

El Principal, amb la complicitat de Transversal. Xarxa d’Activitats Culturals, dóna suport a aquesta producció que té per objectiu visibilitzar les noves escenes del panorama actual.

Agrupación Señor Serrano és una de les companyies més estimulants i radicalment originals de l'escena actual, amb projecció internacional des de fa molts anys. En el seu llenguatge escènic fan servir tant la tecnologia més sofisticada, com la més artesanal. Una combinació de vídeo, performance, maquetes i música en directe que els permet crear diferents microuniversos en cada nou espectacle. I, de fons, sempre transmeten un missatge inconformista, crític i irreverent. Kingdom és una barreja de plàtans, King Kong, consum, coreografies virils, publicitat, punk-rock, supermercats, creixement, descontrol, multinacionals, escassetat de recursos, cops d’estat, zoofília, trap i machotes morrejant-se en una festa sense fi.

Kingdom és una producció del Grec 2018 Festival de Barcelona, Teatros del Canal, Teatre Lliure, Home Theatre Manchester, Théâtre National Wallonie-Bruxelles, Grand Theatre Groningen, FOG Triennale Milano Performing Arts?, CSS Teatro Stabile di Innovazione del FVG, Teatro Stabile del Veneto – Teatro Nazionale i Romaeuropa Festival.

Com arribar