Jerusalem

Teatre de La Llotja de Lleida
Lleida

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de maig.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

Un muntatge transgressor que va deixar fascinat el públic britànic, un text extremament original i singular que parteix de les essències de la vella Anglaterra per reflexionar sobre la fi de les utopies. Inspirat en Jerusalem, un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916, és també el retrat d’una Gran Bretanya que perd el contacte amb les arrels.
És el dia de Sant Jordi, patró d’Anglaterra, i en una localitat rural que aquell dia acull la fira del comtat, Johnny “el Gall” Byron surt del remolc on viu. Les autoritats el volen desnonar per poder construir al solar que ocupa i un pinxo li vol clavar una pallissa… És l’home més odiat del poble? Potser, però també és el més estimat: els amics volen que surti amb ells de festa i el seu fill el reclama perquè passin junts el dia visitant la fira… És una mena de Falstaff del nostre temps, un personatge modern però que al·ludeix constantment a una Anglaterra medieval idealitzada mentre beu, consumeix drogues o eludeix les autoritats que el persegueixen.
 
Autoria: Jez Butterworth
Direcció: Julio Manrique
Interpretació: Pere Arquillué, Elena Tarrats, Chantal Aimée, David Olivares, Marc Rodríguez, Víctor Pi, Guillem Balart, Clara de Ramon, Anna Castells i Albert Ribalta
Traducció: Cristina Genebat
Ajudantia direcció: Xavi Ricart
Escenografia: Alejandro Andújar
Il·luminació: Jaume Ventura
So: Damien Bazin
Audiovisuals: Francesc Isern
Vestuari: Maria Armengol
Producció: Maite Pijuan
Producció executiva: Marina Vilardell

Amb la col·laboració de l’ONCE i de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

S'adverteix el públic que, en un moment de la representació, s’emetran ràfegues breus i ràpides de llum durant un minut aproximadament.

Com arribar
https://www.google.es/maps/@41.619391,0.6367374,3a,75y,78.86h,92.42t/data=!3m6!1e1!3m4!1sbPK4cQhz1_rcQs55O192PA!2e0!7i13312!8i6656