Jean Toussaint 'Remember The Messengers''

Jamboree Jazz Club
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Jean Toussaint, juntament amb Wayne Shorter, Freddie Hubbard, Eddie Henderson i més recentment Wallace Rooney i Mulgrew Miller, va ser membre d'una de les grans edicions d'Art Blakey 's Jazz Messengers. En aquest concert es repassen algunes de les grans músiques interpretades pel grup i per altres edicions dels Messengers, així com peces originals de Jean, i es presenta una alineació internacional de músics estel·lars de jazz d'avui en dia que són part de la GMF Barcelona 19.

"Art va ser un dels líders de banda més inspiradors, i considerat un dels més grans. Venen a la ment noms com Duke Ellington, Count Basie i Miles Davis. Tots ells tenien una forma inclusiva de dirigir la banda que feia que cada membre se sentís part de la família a través de la música, l'Art ens va animar a esforçar-nos i arribar més enllà de nosaltres mateixos i treballar com un de sol per crear emoció sense perdre mai de vista a l'audiència.

L'Art solia dir "no importa com de complex vols jugar sempre i quan et balancegis i juguis des del cor", llavors ell citava al gran John Coltrane com a exemple.

L'hi dec tot al gran Art Blakey i seré un Jazz Messenger de per vida ".

Com arribar