Del Califato

Tarantos Flamenco
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Donem la benvinguda al bon temps! Aquest mes de juny tindràs un passi més per nit a LosTarantos. Comencem aquesta temporada amb la gran Aina Núñez que omplirà les nostres taules amb la seva ànima flamenca. Combinant la pedagogia i els escenaris, Núñez ha trepitjat les principals ciutats de la seva Espanya natal i de la resta del món. Alguns dels seus treballs més destacats són: : “Lejana y Sola”, “Una mujer fue la causa”, espectacle presentat en més de 25 escenaris, i el muntatge coreogràfic d’ "El mal querer" de la cantant Rosalia.

Aquesta vegada estarà acompanyada pel bailaor cordovès Ángel Reyes, qui es va iniciar en el flamenc a l'edat dels tres anys i s'ha presentat com a solista en països com Jamaica, Suïssa, Alemanya i el Brasil. Acompanyats del reconegut Alfonso Aroca al teclat, Marc López a la guitarra, Pablo Gómez al cajón, Raúl Levia i Ana Brenes al cant. Vine a Tarantos Live Flamenco i viu la màgia flamenca de la mà d'aquests grans balladors en l'espectacle "Del Califato".

Components

Aina Núñez bailaora, Ángel Reyes bailaor, Marc López guitarra, Alfonso Aroca teclat, Pablo Gómez cajón, Raúl Levia cante i Ana Brenes cante.

Com arribar