BALLET DE BARCELONA

Teatre Condal
Barcelona

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de maig.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

Direcció Artística: Chase Johnsey

Música: Tchaikovsky, Riccardo Drigo, Saint-Saëns, Etienne Mehul

Disseny vestuari: Antonio Carmena

Coreògrafs convidats: Antonio Carmena, Marcus Salazar

El Ballet de Barcelona és la companyia recentment creada sota la direcció artística de Chase Johnsey, ballarí amb una llarga trajectòria a Les Ballets de Trockadero de Monte Carlo, Primer Artista durant el 2018 a l’English National Ballet, i reconegut amb les nominacions de “Millor Ballarí Masculí” als National Dance Awards del Regne Unit i de “Millor Interpretació Masculina” en el paper de Paquita.
El Ballet de Barcelona és una jove i dinàmica formació de ballarins que destaquen per la seva tècnica, versatilitat i virtuosisme, fet que posaran de manifest amb un programa configurat per diverses peces clàssiques al primer acte i una estrena mundial a la segona. A més, per celebrar el naixement d'aquesta companyia de ballet, es compta amb la presència destacada d’Antonio Carmena, coreògraf i ex solista del New York City Ballet. Amb ell podrem gaudir a més de l'estil de ball nord-americà Balanchine, que poc sovint es veu als nostres escenaris. 
Per una banda gaudirem de peces com l’Ocell Blau o “Jewells” de La Bella Dorment, El Corsari iLa Mort del Cigne interpretada pel mateix Johnsey, qui ha fet història per ser el primer home que ha interpretat rols femenins en una companyia tradicional (ENB).
El segon acte s’encetarà amb “Together” coreografia d'Antonio Carmena creada especialment pel Teatre Condal i pel Ballet de Barcelona i a l’objecte de mostrar des d’un bon començament el talent i potencial de la formació que arrenca amb gran il·lusió una nova etapa amb la qual es pretén atorgar un nou segell de qualitat en matèria de dansa a la capital catalana.

1 hora i 15 minuts amb entreacte

Com arribar