ANGELUS APATRIDA + BELLAKO + WE EXIST EVEN DEAD

Sala Stroika
Manresa

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de maig.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

ANGELUS APATRIDA

Combinant sàviament i amb molt de gust: el poder, velocitat, ritme i melodia, Angelus Apatrida són considerats els màxims exponents del trash-metal estatal. 

Després de dos llançaments nacionals independents, Angelus Apatrida va signar amb Century Media per llançar els seus últims 3 àlbums: "Clockwork" (2010), "The Call" (2012) i el seu més recent treball “Hidden Evolution”, que va arribar a principis de 2015 i que es va situar en impressionant número 2 en les llistes de vendes espanyoles. Aquest últim treball va portar a la banda per tres gires europees durant aquell mateix any, juntament amb la primera visita a Amèrica del Sud, amb un total de 170 dates en 12 mesos. Tornen a l'Stroika per presentar el seu últim treball "Cabaret de la Guillotine" (Century Media 2.018) que es va situar en el número 4 de vendes de l'Estat Espanyol. 

Gires amb bandes com Arch Enemy, Belisario, Skeletonwitch, Havok, 3 Inches Of Blood, Dying Fetus i molts altres a tot Europa i recentment també amb Rotting Christ i Havok pel Japó.

YOUTUBE INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

BELLAKO

Bellako és una banda de Thrashcore Metall originària de Mataró (Barcelona) i fundada el 2012. 

Després de diversos tours europeus i festivals estatals com el Resurrection Fest 2018, Entrebateas, Vertigo Rock, Dolmen Fest, Atlas Fest, Ktatonic Fest, i compartint taules amb bandes de la talla de Sick Of It All, The Casualties, Biohazard, Deez Nuts, Stray From The Path, Rise Of The Northstars, turnstile, Crystal Lake, Slapshot, Risk It, No Turning Back etc. I bandes consagrades nacionals com Def Con Dos, Parabellum, Narco, Crisix, Crim, Angelus Apatrida, Consumo Respecto, Anal Hard, Blowfuse, Rude Pride entre molts més. Es troben presentant el seu nou disc "DIMONIOS”.

YOUTUBE INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

WEED

YOUTUBE INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

Com arribar