PÍNDOLES TEATRE

Teatre Municipal de Lloret
Lloret de Mar

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

UNA EXPERIÈNCIA SORPRENENT: 3 ESPECTACLES DE 15 MINUTS EN 3 ESPAIS DIFERENTS.

En 3 racons sorpresa del teatre.

Dissabte 30 de març a les 21.00h celebra el Dia Mundial del Teatre amb aquesta experiència teatral única i diferent.

Un vespre per veure tres espectaclesdel Festival Píndoles 2018: DUÉRMETE NIÑO, DUEL i AQUEST SOL, HI ÉS PER A TOTS?

AQUEST SOL, HI ÉS PER A TOTS: La vida tranquil·la d'un home es capgira quan una bomba cau sobre casa seva. La Guardia Costera Italiana i Les Forces Armades de Malta reben trucades de socors des d'una barcassa al mig del Mediterrani. Quina és la seva reacció?

Guerra, exili i auxili són els temes d'actualitat propera, candent i cíclicament històrica que es toquen en aquesta obra teatral -creada lliurament a partir de les converses telefòniques filtrades pel diari L'Espresso el 2017, fragments de Mercè Rodoreda i la cançó Marxar de Guillem Ramisa- que vol mantenir la memòria viva.

DUEL: El títol no porta a engany. Dos personatges anònims es troben en el que serà el passatge més decisiu de les seves vides: un duel. Un duel que serà al mateix temps verbal i esgrimístic, i també un viatge pels diferents referents mítics i cinematogràfics del duel d'honor. I serà durant la consumació de l'enfrontament, a temps real, que anirem descobrint les veritables raons del greuge que origina el duel.

DUÉRMETE NIÑO: "Ja dormiu bé? Et dorm? Quina cara que fas, eh...Ui, i dorm amb vosaltres? I quan teniu temps per...".Diuen que tenir fills et canvia la vida. Però, i si puguessis tirar enrera? I si algú tingués la clau per fer-ho? I si apretant un botonet ho puguessis parar tot? Tornar enrera, sense haver de donar cap mena d'explicació...

Com arribar