Set of sets

Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

L’última creació de Maria Campos i Guy Nader, Set of sets, és un viatge de cooperació conjunta, d’extraordinària precisió i de rigor.

 

 Guy Nader i Maria Campos recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, comuna metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. Set of sets porta la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria, i crea un laberint sense fi de cossos en acció.

 

El treball de Guy Nader i Maria Campos ha estat presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, com a Holanda, Regne Unit, Alemanya, Líban i Corea del Sud.

 

Set of sets forma part del Pla d’Impuls de la Dansa 2016-18, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Dept.de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Mercat de les Flors i els equipaments del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya que vam participar en la Producció Nacional de Dansa 2017-2018. Tornem a unir esforços per donar suport a la programació i gira d’espectacles de dansa catalana de mig/gran format per Catalunya.

 

 FITXA ARTÍSTICA 

Direcció: Guy Nader

Creació i interpretació: Maria Campos, Guy Nader, Roser Tutusaus, Lisard Tranis, Clementine Telesfort, Csaba Varga i Tom Weksler

Música: Miguel Marin

Coproducció: Mercat de les Flors

 

TALLER DE DANSA AMB GN/MC GUY NADER I MARIA CAMPOS DE SET OF SETS

Dissabte 18 de maig a les 11h. Places limitades. Inscripcions a info@elprincipal.cat o al telf 938140000 ext 3176 de dll a dv de 9h a 14h.

Com arribar