LAPÒNIA

Teatre Auditori Cardedeu
Cardedeu

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

La Mònica, en Ramon i el seu fill de 5 anys, en Nil, han viatjat a Finlàndia per passar les festes de Nadal amb la germana de la Mònica, la Núria, el seu company i la filla dels dos, la Martha, quatre anys. El petit Nil està molt il·lusionat, ja que podrà veure al Pare Noel de veritat a Finlàndia.

El pla entre les dues famílies sembla idíl·lic, una caseta en mig d'arbres nevats, xemeneia, trineus i un entorn familiar molt confortable... Però tot es trenca quan la Matha li explica al Nil que el Pare Noel no existeix, que és un personatge que es van inventar els adults per coaccionar als nens perquè es portessin bé. El disgust del Nil és enorme, però encara és més gran el dels seus pares.

Per la Mònica i el Ramon mantenir la il·lusió del seu fill és una de les coses més importants del Nadal. A partir d'aquest fet, les dues parelles contraposaran dues maneres d'educar als fills totalment oposades, debatran sobre la veritat i la mentida, les tradicions, els valors familiars i inevitablement sortiran a la llum secrets del passat que ningú volia desenterrar...

Com arribar