CALMA!

Teatre Cirvianum
Torelló

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de juny.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

En Guillem Albà torna amb nou espectacle per divertir-nos i fer-nos riure i xalar d’allò més

 

Aquell moment en què aconsegueixes parar i mirar el que estàs fent. I et planteges si allò és el que vols, si és així com realment vols seguir vivint. I te n’adones, per alguna petita o gran revelació (que potser t’ha fet veure que ets més efímer del que creies), que podries canviar alguna cosa...

Amb aquest espectacle vull que la gent rigui, amb totes les coses bones que això aporta. Vull parar el món durant una estona. Vull que la gent surti més contenta, amb més ganes de viure. Que riguin, que per això hi som els pallassos contemporanis. I per emocionar, també. Per portar l’espectador en un viatge de l’humor a la poètica. I que facin allò que tant ens costa als adults: viure les emocions i deixar la part cerebral durant una estona.

I, sense paraules, parlarem de tots aquests temes que em treuen la son. Portant-vos cap a l’exageració, cap a la paròdia i cap a la transposició poètica. I que cadascú s’hi pugui reconèixer en el seu dia a dia. Rient d’ell/a mateix/a o qüestionant-se alguna cosa.

 

Direcció i interpretació: Guillem Albà

Creació: Alícia Serrat, Andreu Martínez, Marc Angelet i Guillem Albà

Música i espai sonor: Pep Pascual

Coreografia i moviment: Ariadna Peya

Com arribar