Troia, una veritable odissea!

Teatre Cal Bolet
Vilafranca del Penedès

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

La Ilíada i l’Odissea com mai te les han explicades! Un recorregut a cappella amb música de Mozart, Verdi o Bach.

Un espectacle inspirat en La Ilíada i l’Odissea, en què els trenta intèrprets de Cor de Teatre ens faran viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d'aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea. Viurem en directe la famosa Guerra de Troia i les aventures d'Ulisses de retorn a Ítaca.
Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.

Un espectacle sense text, una fusió escènica i musical potent, expressiva i molt plàstica des de la mirada de Cor de Teatre.

Fitxa artística: 

Direcció David Costa i Joan Maria Segura i Bernadas

Cor de Teatre Gerard Capdevila, Mariona Callís, Maria Casellas, Ofir Chinchilla, Lali Figueras, Laia Frigolé, Glòria Garcés, Joan Garcia, Sussi Geli, Mariona Ginès, Llorenç Gómez, Sara Gómez, Marçal Gratacós, Nuri Hernàndez, Jordi Homs, Arca?di Juncosa, Enric López, Alícia Lorente, Albert Mora, Nasi Marco, Natàlia Menció, Edu Paredes, Llum Pérez, Laura Pla, Adriana Planagumà, Ànnia Pons de Ciurana, Pere Quintana, Joan Rigat, Rosa Rigau, Laura Ruhí, Eloi Tomàs i Joan Vila

So Joan Carles Ros “Rosky”

Figurinista Marta Rafa

Il·luminació David Bofarull

Arranjaments musicals Pere-Mateu Xiberta

Escenògraf Xavier Erra

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors. 

Com arribar