Onírico live

Teatre Can Rajoler
Parets del Vallès

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Onírico live - Kant Freud Kafka

Intèrprets

Javi Herrera

Ernesto Briceño

Aroa Garcia

Daniel Fernández

Pol Farell

Miguel González

Joan Grados

Alia Herrera

Andrea Herrera

Joan Flores

Yago Pajarón

Guillem Vilar

Una proposta suggerent que fusiona el rock progressiu i la música clàssica, un disc aclamat per la crítica especialitzada

Kant Freud Kafka (KFK) és el projecte de rock progressiu clàssic del baterista i compositor paretà Javi Herrera. Onírico, el segon treball, suggereix un viatge pel món dels somnis, de vegades meravellós, de vegades terrible, on tots ens submergim cada dia.

Aquest disc manté la fusió de rock progressiu i música clàssica del primer volum, amb la incorporació de veus masculines i femenines, i instruments poc usuals, com el salteri, el bouzouki o la mandolina.

L'espectacle combina la narrativa de textos evocadors i projeccions de vídeo que subratllen alguns dels passatges musicals.

La premsa ha dit: “Un disc de bellesa esculpida, un clar exemple del potencial del rock progressiu per a la composició ‘seriosa’." Progression Magazine (EEUU)

"Mereix veritablement el suport dels fans, ja que els temes tenen un nivel de qualitat alt i una gran riquesa d’ambients." MAT2020 (Itàlia)

"Impressionant de principi a fi. [...] Una obra mestra." Prog Core Radio Show

Durada: 1 h 15 min

Idioma: català, castellà, anglès

Com arribar