Nadales

El Maldà
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Estrena! NADALES. Cabaret. D'Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals. Recital teatralitzat. Català. 70 min.

El punt de partida és compartir, durant els dies de Nadal, una hora de cantar nadales.
I ens plau especialment recuperar el gust per compartir les nadales més populars amb els arranjaments més festius, clars i simples possible, perquè arribin amb força. En el nostre cas, també hi ha les ganes de tocar l'acordió, el clarinet i el contrabaix. I una convidada especial que cantarà i tocarà el violí. El fet parteix de la sensació de terror quan escoltem, any rere any, la música amb què ens bombardegen des del primer dia que s'inaugura la decoració nadalenca als carrers més comercials de la ciutat: ens agradaria oblidar durant una hora aquestes versions cada vegada més distorsionades i depriments, que fugen del sentit original, que han perdut la festivitat i l'alegria sota el pes d'un to que no se sap ben bé perquè ja fa massa anys que busca una nostàlgia hipòcrita i un esmorteïment en l'ànima que no va enlloc.
En realitat, ens agradaria desbancar aquesta música dels altaveus i que es poguessin sentir les nostres versions. Sentir-mos com David contra Goliat. Però si no aconseguíssim aquest objectiu, també ens donaríem per ben pagats si hem pogut compartir amb el públic la nostra versió del Nadal, que sembla ser que era època de subversions, de gamberrades, d'absurds, de sàtira, d'escatologia i d'arguments estrambòtics.
Esperem que tot això pugui desprendre's tant de les nostres versions musicals de les nadales com de les nostres intervencions parlades. I que us vingui de gust acompanyar-nos cantant.

Idea, dramatúrgia i direcció escènica i musical:
Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals
Acordió i veus: Carles Pedragosa
Clarinet i veus: Josep Pedrals
Contrabaix i veus: Carles Pedragosa
Resta de repartiment en curs.

Com arribar