DIOS.La Comedia, a càrrec de Eugenia González La Rosa

Teatre Auditori Casal Riudomenc
Riudoms

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de juny.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

Cicle TEATRE D'APROP
teatre d'autor/a - petit format - territori

Davant dels seus ulls impressionats, comença una comèdia metafísica i gamberra. El lloc? Aquest mateix teatre. El temps? Ara i sempre, perquè parlem de nosaltres els humans, una espècie estranya i perillosa que té la mania de buscar sentit a la vida
i creure que hi ha alguna cosa més gran que nosaltres.
Una dona pateix una fuita d’aigua, té les neurones atapeïdes i suades i acaba pensant en el suïcidi. Però se li obre la ment i es qüestiona el sentit de la vida. Potser hi hagi alguna cosa més a banda de l’absurd dia a dia...
Un viatge còmic a les profunditats de la teologia, la filosofia, l’antropologia, els últims descobriments de la neuroteologia i els ritmes calents i saborosos del mambo.
Una dona/actriu es desdobla, fractura i s’escindeix per mostrar-nos una galeria d’esperpents: un català de socarrel, un policia de poble que està fins dalt de feina, el cavall del Guernica, el seu propi estómac i una vall farcida d’animals que recorren camins espirituals.
Tot això els sembla massa estrany? Confiïn, tinguin fe, que la fe és l’essència del misteri. A més, al final tot prendrà sentit!
Direcció: Eugenia González La Rosa.

Web: https://www.eugeniagonzalez.com/

90 min
CAST

Com arribar