Circo Mediterráneo

Teatre Cirvianum
Torelló

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Circo Mediterráneo és un espectacle que recull el millor de la tradició circense incorporant les característiques artístiques pròpies del circ contemporani.

En aquesta confluència es manté l'esperit de superació o el màgic ambient del circ de tota la vida i els nous ingredients artístics del circ actual, tant en la faceta interpretativa o en la forma de desenvolupar els números circenses com en la cura en el disseny d'il·luminació, la selecció musical o l'humor intel·ligent i per a totes les edats.

Després d'una funció de Circ Mediterrani, l’espectador podrà endur-se a casa un bon grapat de riallades i una ampolleta del millor circ contemporani en un espectacle plantejat per a tots els públics en sentit ampli, perquè s'enfoca, atrau i agrada a tots els espectadors possibles: nens, joves i adults.

El circ sempre ha tingut un component universal: per a totes les edats, gustos i procedències; aquest llenguatge comú és el que vam recuperar gràcies als nostres artistes, que afegeixen l'atractiu i la renovació que ha experimentat el circ a l'actualitat.

Com arribar