Bosch dreams

Teatre-Auditori Sant Cugat
Sant Cugat del Vallès

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Un inoblidable viatge visual per l’univers del genial pintor holandès, Hieronymus Bosch.”
 

Bosch Dreams (Somnis d’El Bosch) ret homenatge al pintor Hieronymus Bosch i al moviment surrealista que va inspirar. Imatges que prenen vida davant dels vostres ulls amb artistes que realitzen increïbles acrobàcies davant d’una lona tridimensional amb projeccions creades per l’artista franco-argentí Ange Potier. Les seves projeccions, d’un gran realisme màgic, engloben tot el que caracteritza l’obra d’El Bosch i el moviment surrealista que li va succeir.
 
Aquest genial pintor holandès és famós per les seves meravelloses pintures poblades de persones estranyes i animals singulars. Amb motiu del 500 aniversari de la mort del pintor de Hertogenbosch, la Fundació Hieronymus Bosch 500 i el Circolo Festival dels Països Baixos van impulsar una sèrie de produccions inspirades en la seva vida i obra. Bosch Dreams n’és una i va ser creada per aquesta aclamada companyia canadenca, Les 7 doigts, en coproducció amb Theatre Republique. Una obra mestra de circ i teatre.
 
D’una bellesa prodigiosa. Absolutament fascinant.
Le Figaro
 
La banda sonora es teixeix amb crits d’ocells i ratolins humans. Tot es converteix en concret, sensual, palpable. Viatgem dins de la pintura!
Emmanuelle Bouchez (Telerama)

Com arribar