CUCULAND SOUVENIR (Festival Grec)

Teatre Grec
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Dansa i circ contemporanis es fusionen en una producció de gran format que explora l’impacte de l’evolució tecnològica en la nostra quotidianitat.

Roberto Olivan posa sobre l’escenari el resultat d’un procés d’investigació creativa a través de la unió de les arts escèniques i la tecnologia, i ho fa acompanyat de ballarins i artistes de circ, de la música electroacústica de l’escultor de sons Laurent Delforge, i de la il·luminació escenogràfica de Romain Tardy, un dels artistes visuals més importants de l’escena digital actual.

L’obra medita sobre la pèrdua de control del present. Estem fets de records i imaginació, partim d’una herència i una tradició històrica, de manera que davant d’un present/futur incert, el passat es transforma en un record superficial, un “souvenir” d’una època perfecta, un factor d’alienació que ens ajuda a escapar de la nostra realitat. Però, realment era tot perfecte? O potser la nostàlgia per un passat idealitzat no és més que una trampa que no ens deixa mirar cap al futur?

Com arribar
https://www.google.es/maps/place/Teatre+Grec/@41.3695356,2.1598196,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xeaacfa7e41d6439a?sa=X&ved=0ahUKEwiiz4j7jefbAhUSzqQKHSe3BhEQ_BIIuAEwDg