TICS

Golem'S (Almeria Teatre)
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Tics és un espectacle d'Improvisació teatral amb la incorporació de les noves tecnologies com a eina de contacte entre el públic i els actors. Des del vídeo mapping /escriptura en directe fins a la manipulació de sensors de llums per part del públic, etc.

Una comèdia interactiva, tecnològica, improvisada i irrepetible que, com tot espectacle d'improvisació, no té un guió preestablert, tan sols una trama i un públic com a actor desencadenant de la historia.

 

ARGUMENT:

El superintendent Maxwell Mcconaughey, cap de de T.I.C.S, l’agència d’espionatge més puntera i reconeguda mundialment, i els seus ajudants, els super-agents Zeferino CDROM i Diego Disquette, hauran de resoldre un robatori, avui i aquí, al mateix teatre.

Amb la col·laboració de tots els “altres” agents secrets que omplen la sala (el públic assistent) han estat citats en aquesta reunió clandestina d'altíssim secret. Amb l’ajuda de la tecnologia més sofisticada disponible, de la mà del Dr. X, entraran en una espiral d’espionatge, on s’hauran d’enfrontar al malvat “Spectrum”.

Com arribar