Els 4 Barres

Teatreneu- Sala Xavier Fàbregas
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Els 4 Barres proposa un espectacle en format monòlegs de quatre còmics catalans amb una llarga experiència en el món del stand-up.

Cadascun d’ells té una manera diferent de veure i entendre la vida, el dia a dia i l’humor, però una cosa tenen en comú; Fer riure i fer-ho en la seva llengua, la catalana.

Humor descabellat, irònic, directe, amb pèls només a la cara i amb molt poca vergonya. Humor de veritat, desde la veritat i fet 100% a Catalunya amb productes de la terra, desde la mel i mató fins a la Ratafia, passant pel suc d'ordi. Sense gluten ni sucres afegits, la dolçor ja ve de sèrie.

Els 4 Barres són:

Jordi Carner, còmic rubinenc d’humor purament català, àcid i tendre a la vegada. Un cocktail del cual surten centenars d’històries.

Toni Cruz, mataroní o com a ell li agrada dir, maresmenc (així abarca tota la comarca). Aquest personatge d’ulleres estridents és una fàbrica d’idees esbojarrades però a la vegada contundents i ben certes.

David Sas, còmic pallarés i resident a provincia de Barcelona desde fa uns anys. Directe, sense pèls a la llengua, ràpid i irònic no et deixarà respirar amb el seu humor i el seu català tancat del nord de Lleida.

Àngel Miralles, nascut a Sant Adrià del Besòs i amb una llarga carrera teatral i després com a monologuista és un còmic gran en tots els sentits. Potencia i contundència són les seves armes. Diu el que pensa i tu riuràs amb el suc que surt del seu cervell.

Com arribar