Big Ensemble Taller de Músics

La 2 d'Apolo
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Big Ensemble Taller de Músics

‘Improvisacions amb La història d’un soldat d’Igor Stravinsky’

 

Quinze anys després de la primera estrena i publicació d’Improvisacions amb La història d’un soldat (Satchmo Records / Jazzgranollers Records 2002), el guitarrista i compositor Joan Sanmartí torna a la càrrega amb una nova revisió de l’obra inspirada en la peça original estrenada ara fa 100 anys. En aquesta ocasió, Sanmartí ho farà com a director del Big Ensemble Taller de Músics per combinar les seves composicions amb la lectura del text original de Charles Ferdinand Ramuz traduït per Miquel Desclot. Jordi Coromina i Àlex Casanovas seran els encarregats de posar veu a aquesta obra de 1917 basada en un conte popular rus que narra l’adversitat d’un home que dóna el seu violí al diable a canvi d’un llibre que prediu el futur.

Més enllà d’oferir una versió de les Improvisacions amb La història d’un soldat d’Igor Stravinsky, Joan Sanmartí proposa una recreació de la peça original amb una musicalitat i una manera particulars d’entendre la improvisació. L’estructura narrativa i la relació de la música i el text de l’obra d’Stravisnky són només el punt de partida.

Improvisacions amb La història d’un soldat d’Igor Stravinsky és una nova producció del Taller de Músics protagonitzada pel Big Ensemble Taller de Músics.

Marcel·lí Bayer: saxos, clarinets i flauta
Juan de Diego: trompeta i flughel
Edurne Arizu: acordió
Nuria Garcia: violí
Paul Stouthamer: violoncel
Lito Iglesias: violoncel
Jordi Gaspar: contrabaix
Ramón Angel Rey: bateria
Jordi Coromina: narració
Alex Casanovas: narració
Jaime del Blanco: assistent de direcció i violí
Joan Sanmartí: direcció i guitarra

Com arribar